Sportproject

Dit project is een sportproject door middel van voetbal. De doelstelling is om de kinderen door middel van voetbal persoonlijke vaardigheden te leren en hun problemen aan te kunnen. Voetbal wordt ingezet als middel voor de kinderen om zichzelf te uiten, zich te concentreren op een doel, samen te werken en een goed voorbeeld te zijn in hun gemeenschap. Naast dit is voetbal ook zeer gezond en ook een leuke hobby.

Stichting Ajdir Temsaman Europe helpt de kinderen in Ajdir aan sporten (voetbal) door ze te voorzien van kleding (tenues) en middelen zoals netten, ballen, geschikte speelveld etc.

Dit project vraagt structureel om sponsors en donateurs. Bij stichting Ajdir Temsaman Europe kunt u zich aanmelden als sponsor voor dit project wanneer u een complete tenue wilt doneren met uw reclame erop. Neem hiervoor contact met de stichting op.

Direct Doneren

Name*

Email address

Project*

Amount *

Error: Mollie error: Unauthorized Request - Missing authentication, or failed to authenticate