Over Ons

OPRICHTING

Stichting Ajdir Temsaman Europe is een stichting, die opgericht is in 1995. De stichting zet zich in voor liefdadigheid en humanitaire projecten voor de inwoners van het drop Ajdir in de regio Temsaman in Marokko. De oprichters zijn zelf ook afkomstig uit het dorp Ajdir en woonachtig in Europe. De stichting opereert onafhankelijk en is niet gebonden aan een bepaalde levensovertuiging, politiek gezindheid, ras of geslacht.

MISSIE

Stichting Ajdir Temsaman Europe ondersteunt en helpt de inwoners van het dorp Ajdir in Temsaman voor betere leefomstandigheden en een beter welzijn in het dorp waaronder; een goede zorg, onderwijs, landbouw en watervoorziening. Dit doet de stichting door de dorpsbewoners actief te betrekken bij de projecten en de stichting via vrijwilligerswerk en fonds wervende activiteiten. Zo worden de dorpsbewoners actief ingezet bij het faciliteren, coördineren, uitvoeren en onderhouden van diverse projecten. Door het organiseren van verschillende activiteiten, trachten wij onze projecten en de naamsbekendheid van de stichting te vergroten. Wij willen een bijdrage leveren aan de verbetering van de leefomgeving van de bewoners van het dorp.

VISIE

De stichting streeft voor haar dorpsbewoners naar een fijne, gezonde en gelukkige leefomgeving met als visie dat het dorp hiermee haar voortbestaan blijft houden voor jong en oud en de volgende generaties.

Direct Doneren

Name*

Email address

Project*

Amount *

Error: Mollie error: Unauthorized Request - Missing authentication, or failed to authenticate